Záměr nebo shoda náhod? 50 zajímavostí.

Záměr nebo shoda náhod? 50 zajímavostí.

Největší diskuse o Tupacovi je bezesporu otázka zda je mrtvý nebo živý. Všechny řeči na toto téma začali na internetu po tom co vyšlo po jeho smrti CD Makaveli: The 7 Day theory. Makaveli je samozřejmě Tupacova přezdívka podle italského filozofa Machiaveliho. Machiaveli napsal „The Prince“, válečnou knihu popisující jak dosáhnout a udržet moc, která vedla lidi k uvěření, že Tupac předstíral smrt, aby oklamal své nepřátelé a později se mohl vrátit a přemoci je. Obal CD Makaveli ukazuje Tupaca na kříží, což přívádí lidi na myšlenku, že je to část plánu ke znovuvzkříšení. Titul Killuminati, the 7 day theory, v kombinaci s pozoruhodnou hodnotou čísla 7 (čas jeho smrti je 4:03 4 + 3 =7 atd.) této teorii jenom přidal. Další věc, která přidává na váze této teorii je „plán“ o kterém Tupac mluvil. V mnoha písních se zmiňuje o plánu stát se bohatším. Je možné, že pro tento plán předstírá svoji smrt, dalším možným důvodem byla produkční firma Euphanasia, kterou chtěl rozjet. Od té doby co se začalo mluvit o této teorii, lidé začali v jeho hudbě hledat odkazy na existenci teorie s neuvěřitelnou hloubkou.

Jediný problém, který mám s touto teorií je, že lidé hledí příliš daleko v jeho hudbě, cítím že ztrácí aktuální bod této nitě, fráze nebo píseň, a cítím že je to odtahuje od jeho hudby. Je tu mnoho dalších věcí, které musí vzít lidé v úvahu, když uvažují o této teorii. Jestliže Tupac je naživu a vrátí se zpět, mohl by se vystavit trestnímu stíhání za předstírání smrti, což je vážný čin. Vždy říká: „Raději zemřu než abych viděl káznici.“ Také, jestli předstíral smrt s cílem vrátit se zpět, neudělal by víc pro to aby nezanechal stopy a udělal tak větší překvapení? Opravte mě jestli se mýlím, je tu mnoho vodítek v jeho smrti, mnoho z nich tuto teorii podněcují, ale mnoho dalších faktů jí překrucují. Která fakta jsou pravdivá a která ne?

Vlevo jsou hlavní důvody pro teorii a vpravo jsou důkazy, které tuto teorii vyvrací. Kterýkoliv by mohl být pravý. Mrtvý nebo živý? Rozhodni se.

TeoriePravda
Na CD Still I Rise v písničce Killuminati Tupac říká: „Teď Biggie umírá/zemřel pokaždý když jedu má to důvody… vracím se zpět jako Ježíš.Zajímavá věta, je těžké říct jestli říká Biggie umírá nebo Biggie zemřel.
Nejsou tu žádné fotky zachycující Tupaca v nemocnici.Bylo pořízeno 6 fotek Tupaca v nemocnici, všechny polaroidem a nebyly zveřejněny.
V písni „Life Goes On“ Tupac rapuje o svém vlastním pohřbu.Každý jednou zemře, Tupac věděl, že nemusí žít moc dlouho.
Řidič auta ve kterém Tupac jel, Suge Knight (producent Death Row Records) neodpovídal na otázky ohledně střílení.Suge Knight neměl rád policii a byl zapleten do rvačky v MGM tu noc, což vysvětluje proč nechtěl mluvit s policií.
Klip „I ain’t Mad at Cha“ byl vydán jen pár dnů po jeho smrti. „I ain’t Mad at Cha“ je na 13. místě na albu All Eyes On Me. Klip ukazuje Tupaca jako ducha v nebi. V klipu je Tupac zastřelen když opouští divadlo s kamarádem, což je velice podobné tomu jak byl doopravdy zastřelen.Žít stylem jakým Tupac žil je jako říkat si o to být zastřelen. Řekl to několikrát v několika písních. Šance na to aby byl zastřelen se z mnoha důvodů stále zvětšovala. V tomhle životním stylu je velmi nebezpečné cestovat autem.
Zajímavé je, že Tupac zemřel v jeho posledním klipu, které bylo vydané pod jménem „Tupac“.Možná náhoda, možná že to byla plánovaná změna jména.
Jeho nový klip „Toss It Up“ z nového alba byl vydán pod jménem „Makaveli“.Je vydán pod jménem Makaveli, protože si změnil jméno právě na toto.
Druhý klip vydaný pod jménem Makaveli je „To Live and Die in L.A.“. Ale jak mohli natočit druhý klip když je mrtvý. Opravdu si myslíte, že klip byl natočen 4 měsíce zpátky, v srpnu ’96? Přemýšlejte o tom.Jak předvídatelné… natočili klip 4 měsíce před tím, nebo natočili klip mimo LA s mnoha a mnoha lidmi okolo, Tupac v nákupním středisku drží děti a svléká se, zatímco o tom vůbec nikdo neví.
V klipu „Hail Mary“ vydané pod jménem Makaveli je náhrobek, na kterém je napsáno Makaveli. Ale náhrobek je parsklý a je na něm díra, z čehož se dá usuzovat, že Makaveli roste ze smrti.Tupac v tomto klipu nehraje, Deathrow udělali tento klip aby podpořili teorii a vydělali tak víc peněz.
V tomto případu střelby nejsou žádní podezřelí.Je zde několik podezřelích, policie říká, že dokonce vědí kdo to udělal, ale nemají dostatek důkazů.
V interviích o předchozí střelbě Tupac mluví o tom, že chce přestat rapovat a stát se gangsterem a zmizet ze středu pozornosti. Jaká je jediná cesta jak kompletně uniknout z pozornosti médií?Tupac řekl to samé pro Vibe, když šel v roce 1994 do vězení.
Tupac si vždy oblékal neprůstřelnou vestu, nezáleželo na tom kam šel. Proč si ji nevzal na tak růšné místo jako byl zápas Tysona? Protože chtěl aby mohl být zastřelen?Tupacovi bodyguardi řekli, že Tupac si vestu nechtěl brát tak často. Bylo v ní vedro, nepohodlno a nechtěl jí oblékat protože v ní nemohl ukazovat svoje tělo a tetování.
V mnoha písních mluví o tom být pohřben, tak proč údajně spálili jeho tělo den po jeho smrti? A od kdy se dělá kremace někoho kdo zemřel den před tím bez pitvy? Mimoto, je nezákoné pohřbívat někoho kdo byl zavražděn bez pitvy. Byl muslim, takže to bylo proti jeho vyznání by spálen a rapoval o tom být pohřben.Být spálen je tradice rodiny Shakurů, Bury me a G (pohřběte mě) zní lépe než Cremate me a G (spalte mě). Pitva se konala. Clark County Office ve Vital Statistics mají kopii Tupacova úmrtního listu, který je zařazen s nahrávkou Clark County od koronera z County Rona Fluda. Dr. Ed Brown s koronerem to podepsali.
Album Makaveli vyšlo 5. listopadu a předpokládalo se že na něm bude 6 písní, ale bylo rozšířeno na plnou délku alba s 12 písněmi.Počítalo se s 13 nahrávkami, Tupac o tom mluvil v interview předtím než byl zastřelen. Píseň „Friends“, kterou můžete najít mezi nevydanými byla odebraná společností Deathrow.
Tupacova přezdívka je Makaveli. Ačkoliv je to rozdílné hláskování, Machiavelli byl italský filozof ze 16. století, který podporoval teorii předstírání smrti aby přelstil nepřítele a zvýšil tak svoji moc. Pac četl ve vězení Machiavelliho knihy, které se jmenují book one a book two, což jsou také jména Pacových CD alba All Eyes On Me … book one book two.Všichni z Outlawz mají přezdívky. Tupac studoval Machiavelliho spisy „The Prince“ když byl na Baltimorské škole můzických umění a znovu když byl ve vězení a převzal přezdívku od něj.
V Machiavelliho knize Discourses Upon the First Ten Books of Titus Livy, v knize 2 kapitole XIII říká „princ který si přeje dosáhnout velké věci se musí učit podvádět“. Toto je Machiavelliho hlavní myšlenka a je to spojení mezi Tupacem a Machiavelliho spisy.Machiavelli vydal mnoho knih, The Prince byl napsán o zvětšování a kontrole moci. Pac chtěl toto použít v rapu. V „The Prince“ není hlavní myšlenkou předstírání vlastní smrti.
Titul nového alba Makaveliho (Tupaca) je The 7 Day Theory. Byl postřelen 7. září a přežíval ještě 7., 8., 9., 10., 11., 12. a zemřel 13. Proto je titul The 7 Day Theory.The Outlawz řekli, že jméno alba vzniklo z toho důvodu, že Tupac napsal a nahrál toto album během jediného týdne.
Tupacovo album All Eyes on Me bylo vydáno 13. února 1996. Tupac zemřel 13. září 1996. Je zcela zřejmé, že mezi těmito daty uplynulo přesně 7 měsíců.Pravda.
Tupac oficiálně zemřel ve 4:03 odpoledne. 4+3 = 7, také zemřel ve věku 25 let. 2+5 = 7. Zdá se, že sedm je Tupacovo číslo.Pravda.
Na novém albu je něco co říká TUPAC RIP 1971-1996. Nemělo by to nějaký význam, že obsahuje něco jako toto v prvním albu po jeho smrti? Jediná věc, která je zmíněna je „EXIT TUPAC ENTER MAKAVELI“ což je také velice podezřelé ….. jestliže tomu nezačínáte věřit vydržte se čtením…Mohl by to být určitý druh tajemna mít RIP (rest in peace – odpočívej v pokoji) ve svém vlastním albu.
Producent alba The 7 Day Theory, jak je napsáno v bookletu alba, je Simon (což je předtím neznámý producent v rapovém průmyslu). V bibli je Simon apoštol Ježíše. Simon jeden z prvních svědků Ježíšova vzkříšení, jak napsal sv. Pavel. Mohl být Simon odkaz na Suge Knighta (producent Death Row records)? Simon byl přejmenován na „Peter, the rock“.Všichni v Outlawz měli přezdívky, přezdívka Suge Knighta byla Simon.
V albu Richieho Riche Seasoned Veteran, které bylo vydáno ve stejný den jako The 7 Day Theory v písni „Niggas Done Changed“, ve které je duet s Tupacem, Tupac říká následující text: „Byl jsem postřelen a zavražděn, nemůžu vám říct jak se to stalo slovo za slovem, ale nejlepší je věřit, že negr dostane to co si zaslouží.“ Tato fráze dokazuje, že Tupac věděl že bude mrtvý až vyjde album Richieho Riche.Asi zahrnuje to že Tupac by mohl být mrtvý, možná jen předvídal svoji eventuální smrt.
V Makaveliho písni „White Man’s World“ na albu The 7 Day Theory, říká „Nikdy neodejdeme z této planety, ledaže si to zvolíte“. Zvolil si odchod z planety předstíráním své smrti?Tato citace ztrácí na smyslu. On mluvil a černé komunitě, která žije v bídě a je možný zánik černé rasy.
V Tupacově písni „Ambitionz az a Ridah“ na albu All Eyes On Me, říká „Ničí mě, ale nedokončili to, nezmenší moji sílu, takže teď sem zpátky abych byl zasraná hrozba, jsou to zbabělci, proto se mě snaží zničit, mají zadky na mým týmu, takže ve skutečnosti mě akorát namočili, ale já jsem zpátky vzkříšený“. Toto obsahuje to, že Tupac je vzkříšený jako Makaveli.Zde mluví o tom jak byl poprvé postřelen v roce 1994. Tím, že říká jsou zbabělci, proto se mě snaží zničit, mluví o nich jak ho pozvali do studia, kde byl postřelen. Když mluví o tom, že mají zadky na jeho týmu, mluví o jeho kámošovi Stretchovi, který tam byl když ho postřelili. O vzkříšení mluví proto, že byl pětkrát postřelen a byl ve vězení, skoro být mrtvý, on je zpátky.
V písni „Life of an Outlaw“ na albu The 7 Day Theory, říká „Vše pro pouliční slávu jak být řízen, plánovat shit, 6 měsíců v záloze za to co děláme, projevil se jako skvělý a teď to mám“. Toto vede k tomu, že Tupac plánoval svoji smrt v záloze a nyní má radost z úspěchu jeho plánu.Tupac doopravdy neřekl tuto větu, to je jedna z verzí Outlawz.
V Tupacově písni „Made Niggaz“ ze Soundtracku k filmu Supercop, říká: „Seru na všechny kdo nerozumí mému plánu stát se bohatším… psanec do hrobu, zasraný dělání negra, já mám plán jak být bohatší. Vyfoťte mě.“ Opět se zmiňuje o plánu stát se bohatým.Myslím, že jeho plán stát se bohatým plynula ze společnosti Makaveli Record a jeho produkční společnosti Euphanasia.
Na albu Hall of Game od E-40 v písni „Million Dollar Spot“, což je duet s Tupacem, Tupac říká, „Fanoušci nemohou rozumět mému ghetto slangu, takže unikám a mám záměr a plánuji život plný dobrých věcí…“ Opět se Tupac zmiňuje o jeho plánu.Myslím, že jeho plán stát se bohatým plynula ze společnosti Makaveli Record a jeho produkční společnosti Euphanasia.
V Tupacově písni „Ain’t Hard 2 Find“ na albu All Eyes On Me, říká „Slyšel jsem řeči, že jsem zemřel, chladnokrevně zavražděn, můj zdramatizovaný obrázek v konečném stádiu, víte že máma brečela, ale byla to fikce, nějaký zbabělec překroutil tento příběh.“ Zdá se jakoby Tupac předpovídal budoucnost.Otázka zní, kontroloval Tupac budoucnost, nebo ji předpovídal?
Písnička od Scarface „Smile“, což je duet s Tupacem, byla pravděpodobně nahrána v září ’96, předtím než byl Tupac zastřelen. Ale klip k písni byl natočen v květnu ’97 a ukazuje rapujícího Tupaca zatímco je křižován. Na konci klipu Tupac padá z kříže a vstává… což je další výjev znovuvzkříšení.Video bylo nejspíš natočeno až potom co byl Tupac zabit, pro klip použili podobnou osobu. Volba použít kříž mohla být volba režiséra udělat videoklip zajímavějším a tudíž vydělat víc peněz.
Ke konci klipu se poněkud zřejmé že Tupac je vlastně ztvárněn podobnou osobou. Stále se divím, jestliže je opravdu mrtvý, tak proč nechávaj každýho tak podezíravýho??? Chlápek na kříži má ve spodní řadě zubů křivý zub jako Tupac.Tato teorie vydělává peníze. Koukněte se na něco co vydalo Amaru Records jako jsou CD nebo videoklipy. Používají tuto teorii nebo se snad snaží nechávat někoho podezíravého?
Ve videoklipu k písni „I Wonder if Heaven Got a Ghetto“, město ve kterém se odehrává se jmneuj Rukahs. „Rukahs“ hláskované pozpátku je „Shakur“. Místnost do které vstupuje s dívkou je pokoj číslo 7. Hodiny v pozadí ke konci ukazují 4:03… přesně čas ve který oficiálně zemřel. A více zábavných věcí od producentů videoklipu. Jak se k sakru mohl objěvit čas jeho smrti v klipu předtím než zemřel?Klip byl natočen po jeho smrti, to je proč tam Tupac nebyl.
V Tupacově písni „No More Pain“ na albu All Eyes On Me, říká „Srdce vojáka s inteligencí k učení celého národa“. Mohl by toto být odkaz na Machiavelliho nebo Ježíše? Když někdo poslouchal Paca, že měl srdce a inteligenci k učení národa, nikdo mu nedal půjčku a nenatáčel s ním…Nemyslím si, že je to odkaz na někoho, ale na něho, skrz jeho písně učil národ a byl velmi chytrý.
Na obalu alba The 7 Day Theory je obrázek Tupaca jak je ukřižován. Toto spolu s myšlenkou, že je Tupac mrtvý mohlo znamenat znovuvzkříšení Makaveliho. Na obrázku je 5 děr po kulkách. Zajímavé je, že Tupac byl zasažen pětkrát.Pět děr po kulce representuje střelbu kdy byl poprvé postřelen, pětkrát. Symbolický kříž na kterém je ukřižován znamená, že byl křižován médii.
Jediný svědek střelby Yafeu Fula byl nalezen zastřelený 10. listopadu v hale svého apartmánu v East Orange, NJ. Hmm… nyní už nikdo o něm nepodá žádné informace.Yafeu Fula je Khadafi z Outlawz, ne jediný z Tupacových dobrých přátel, také jeho boží bratr. Oba jeho rodiče byli členy Black panther. Jakýkoliv důvod měl kdo k zabití Khadafiho, nemyslím si že to souviselo s 2Pacem.
Poručík Wayne Petersen z oddělení vražd Las Vegasské policie, který vyšetřoval údajnou Tupacovu vraždu řekl po střelbě na Notoriouse B.I.G. 9. března 1997, „Předevčírem jsem ještě nikdy neslyšel o Notorious B.I.G. Neexistuje žádné spojení mezi těmito dvěma vraždami. Myslíme si, že jediné spojení je v myšlenkách médií. Média chtějí spojení mezi těmito vraždami“. Když se zeptáte kohokoliv kdo ví něco o Tupacově případě, mohl by říct něco o rivalitě mezi Biggiem a Tupacem. Jak může Las Vegasská policie řešit případ, když neznají základy? Odpověď je, že nechtějí. Ale chlapci, jak dojemné.Policie nestrávila mnoho času na případě od té doby co byl Tupac zastřelen. Tupac byl několikrát stíhán, jednou z toho na něj stříleli. V jedné písni říká „Seru na policajty, zabijte mě jestli to chtěj, nikdy vás nenechám mě dostihnout“. Věřte mu když toto říká. Nikdy neměli nějakou nedůvěru a opravdový důvod proč byl Tupac poslán do vězení na 4 roky s maximální ostrahou byl, že sáhnul na zadek ženě, kterou měl údajně znásilnit.
Podle mého kamaráda Rogera a i podle dalších zdrojů, v prvních tří sekundách alba The 7 Day Theory jsou velmi tiše řečeny slova „Suge mě zastřelil“. Zkontrolujte si to, ale určitě je to podezřelé a musí to něco znamenat. Vím že ty slova tam jsou, ale Suge ho nezastřelil a Pac to neříká. Je to Fula, jinak by se tohle info nemohlo dostat ven…..Slyšel jsem ty slova taky, není to Fula neboli Khadafi, ačkoli se musíte divit proč a jak se tam tyto slova dostali.
V písni „Thug Luv“ což je duet s Tupacem na double CD Bone Thugs-N-Harmony Art of War, Tupac říká „Kdo střílí negra“, Bizzy Bone je slyšet jak v pozadí říká „On je naživu, je naživu, je naživu“.Toto jsem neslyšel, takže to nemohu komentovat.
Během rozhovoru s dopisovatelem pro ABC se ptal Suge Knighta, „Kdybyste věděl kdo zabil Tupaca, řekl byste to policii?“. Suge odpověděl, „Absolutně ne“.Suge by pravděpodobně raději zabil všechny policajty na světě než aby jednomu řekl co měl k snídani.
V klipu „Heaven Gotta Ghetto“ je auto a starší muž čte sériové číslo „61671“. Další jasný výskyt čísla sedm a součet sedmičky (6+1).Definitivně to dává součet 7, ale je to datum Tupacova narození, 16. červen 1971 (americké řazení měsíc den rok, 6. 16. ’71).
V bookletu alba „R U Still Down“ je napsáno „Udržuj víru ve mě, já tě nenechám dole … s láskou 2Pac“. Radí nám aby sme se nezabírali jeho smrtí, protože se vrátí zpět?Těžko říct kdy to bylo napsáno. Možná to napsal pro svoji mámu, když to nechtěl udělat jako raper. Kdo ví.

převzato z www.hitemup.com