Ayanna Jackson, poslala jsem Tupaca do vězení na 4 roky za údajně znásilnění – vymyslela si to? DETAILY ÚDAJNÉHO ZNÁSILNĚNÍ !

Ayanna Jackson, poslala jsem Tupaca do vězení na 4 roky za údajně znásilnění – vymyslela si to? DETAILY ÚDAJNÉHO ZNÁSILNĚNÍ !

V roce 1993 podala na Paca trestní oznámení za údajné znásilnění

Pac byl poté poslán do vězení za sexuální obtěžování a znásilnění prvního stupně na 1 a půl až 4 a půl roku.

Toto jsou první videa, na kterých se Ayanna objevila přímo na kameře. Zatím poskytla pouze textové rozhovory.

1.část – délka 9:30 minut

Tenhle příběh všichni viděli i ve filmu All Eyez On Me. Ayanna viděla tenhle film. Poskytla pár rozhovorů pro časopisy VIBE a Source, tohle je první video rozhovor.

Poprvé potkala Paca, když ji bylo něco mezi 18 a 19-ti roky. Poprvé se setkala s Pacem v klubu Nels, byla tam na párty, bylo to poprvý kdy byla v klubu. Měla na sobě rifle a Pac přišel k ní a dal jí ruce na její zadní stranu kapes. Představili se navzájem, Pac ji vzal do VIP části klubu, pak šli tančit. Byla fanynka Tupaca, ale normální fanynka, vyrůstala na R&B, ne moc na rapu a hip-hopu. Objevili se najednou na tanečním parketu, hráli tam jeho hity, on si zapaloval jedno cigáro za cigárem, začali se líbat. Najednou se stalo to na tanečním parketu, kámoš Paca mu najednou dal joint, pořád se líbali a sahali na sebe. Najednou Pac šel domů a začal jí líbat v oblasti podbříšku. Ona nebyla naštvaná, líbilo se jí to. Nikdy neznala Trevora ani Nigela, na které později byla podána žaloba ohledně znásilnění. Pac se jí pak ptal, jestli chce jít někam ven. Šli pak do hotelu, povídali si, líbali se, měli spolu sex. Měli ten večer sex možná dvakrát, nebo třikrát. Zrovna v tu dobu natáčel Above the Rim, zůstali spolu na hotelu v New Yorku. Strávila s ním noc. Ráno poté odešla z hotelu. Poté mu volala, nechávala mu zprávy na pageru. Pac jí žádal, aby mu nechala číslo, pak jí poslal několikrát auto, aby jí vyzvedl. Neposílala mu žádné sexuchtivé sms zprávy, jen jak se máš, jak se daří. Charles Fuller, Pacův road manager jí psal a volal, aby se objevila večer v klubu. Viděla Paca několikrát do tý noci, kdy ji Pac údajně znásilnil. Viděla prý Paca a jeho partu dvakrát, možná třikrát, byli spolu na večeře, ve městě, pak už spolu neměli sex, pouze první noc.

2.část – délka 15:16 minut

Tu noc, kdy se udál incident. Charles FUller jí zavolal, road manager Paca jí přivolal auto, přijela do Meridium hotelu, byli tam všichni, Charles, Jack, pili tam spolu, dívali se na televizi. Byl tam super hotelový pokoj, dvě ložnice, Pac najednou vešel, seděl na gauči v obýváku, nabízel ji nějaké pití. Pamatuje si jeho jizvu na obličeji z filmu Above the Rim, chválila mu jeho jizvu z filmu. Šla s ním do ložnice, v jiném pokoji byl Charles Fuller, Haitain Jack a Trevor, šli spolu do ložnice, ale jen s Pacem. Byla ve stresu, udělala mu masáž zad o kterou si Pac žádal, najednou se Pac otočil, pak mu začala masírovat ramena. Pac ji pak chytil zezadu za krk, začal jí líbat, najednou jí držel za krkem, slyšela jak do ložnice vchází více mužů. Měla na sobě černé oblečení, černé legíny. Slyšela hluk v ložnici, najednou ji někdo řekl, aby se uklidnila, aby si odpočinula. Někdo měl její vlasy zatočené v ruce. Najednou ležela na Pacovi, slyšela jak někdo na ní mluví. Slyšela jak někdo říka, dívej se na tu její prdelku, nevěděla co se děje, říkala si co se děje. Snažila se zvednout hlavu nahoru, pořád ji někdo držel hlavu nahoře, chtěla dát hlavu nahoru, ale nešlo to. Ví, že ti chlapi v té místnosti byli Haitain Jack a jeho road manager Charles Fuller. Najednou začala věřit, že se děje něco špatného. Zjistila, že měla roztrhnuté oblečení, pořád ležela na Pacovi. Cítila, jak jí někdo začal trhat legíny, celé oblečení, pořád ležela na Pacovi.

V jaké chvíli Pac odešel? Až v momentě, kdy byla skoro nahá, začali si mezi sebou povídat, měli mezi sebou sex, kdy na něm ležela a pak Pac odešel do druhé místnosti. Poté odešel i Haitian Jack. Ostatní chlapi v místnosti se jí pořád dotýkali. Neměla s ostatními sex, měla sex pouze s Pacem. Byla tu noc znásilněna, neměla sex s více muži. Když tam byl pouze Pac a ona, tak byla oblečená. Poté co ji znásilnili a dotýkali měla skoro všechno roztrhané. Když nabyla plně vědomí, tak zjistila že tam je pouze ona a Charles Fuller. Možná tam podle ní byl i Trevor, majitel tehdejšího klubu v New Yorku, možná ne. Podle ní to nebyl sex, pouze znásilnění. Prý byla znásilnění jak Pacem, tak Haitan Jackem, tak i Charles Fullerem, jeho road managerem.

3.část – délka 3:39 minut

Dle Paca se nic z toho nestalo osudnou noc. Podle něho tam byla jen masáž, že se líbali a že ho začala orálně uspokojovat. Podle něho oba usnuli a nic z toho se nestalo. Podle něho tam byl jen Nigel a ten ti začal sahat na zadek, podle Paca to nebylo žádné znásilnění, jen nepozornost. Neví nic o tom, že by tam bylo hodně chlapu v jedné místnosti a všichni ti začali sahat na zadek. Nebyla by tam Ayanna, jak tvrdí, kdyby tam nebyl Pac. Podle ní bylo v médiích strašně moc teorií o tom, co se stalo osudnou noc. Podle ní se všichni dobře znali, jí bylo tehdy 19 let, nevěděla nic o tom, co by se mohlo stát. Ona prostě cítila to, že se jí nezdálo, aby tam najednou byl Pac, držel ji za vlasy a další tři muži tam byli. Chtěla tam být jen s ním, s Tupacem.

4.část délka 6:30 minut

Prý byla v místnosti pouze s managerem Tupaca – Fullerem, to co dělala poté, co zjistila co se stalo. On říkal, aby se uklidnila, ona zase aby na ni přestal sahat. Měla potrhané šaty, byla napůl nahá, on jí říkal aby šla do koupelny. Pak ji říkal, aby se uklidnila a že nemůže jít domů. Byla v koupelně, ale Fuller, Pacův manažer jí nenechal samotnou, ona na něho říkala to, jestli si pamatuje co se stalo Mike Tysonovi. Chtěla jít domů a chtěla aby jí pustil, poté jí chtěl pustit, šla do ložnice zpátky, oblékla se, vzala věci co měla poházené na zemi, vzala si boty, které ležely na zemi a taky zbytek potrhaného oblečení, Fuller pak řekl, že chce s ní Pac mluvit. Pak šla mezi obě ložnice, on tam ležel na gauči, měl zavřené oči, podíval se nahoru a ona na něho a řekla: „Jak jsi to mohl dovolit?“ A pak začala křičet, podíval se na ní a řekl: „Vyhoďte tu děvku okamžitě ven.“ Fuller jí vzal do druhé ložnice, šla do Meridian hotelu na recepci, chtěla jít domů, jak přijel výtah dolů, tak dole byli nějací lidi, pak viděli jak je oblečená, jak má potrhané oblečení, začala brečet, lidi se jí ptali co se stalo, ona na ně, že se nic nestalo, že si nic nepamatuje, vzali ji na jiné patro hotelu, kde byla ochranka hotelu a tam jim to všechno řekla. Všechno vyklopila hotelové ochrance, pak se už nevracela na patro kde byl pokoj Paca a ostatních. Nestalo se, aby v tom pokoji byla jiná žena, pouze ona.

5.část – délka 7:39 minut

Nechtěla podat žádné obvinění, chtěla jít domů. Nevěřila tomu, co se stalo. Začali se jí ptat co se stalo, vše jim řekla. Navíc to řekla i New Yorské policii. Její oblečení bylo dosti potrhané. Uklidňovali ji. Šla potom na recepci, Tupac pak vyšel z výtahu, Nigel a Jack taky, neviděli jí. Oní se jí ptali, jestli to jsou ti lidi, co jí to udělali. Pak je zatkli, vzali ji na parkoviště před hotel. Šla poté zavolat rodině, spala na gauči někde v centru pro „znásilněné“, pro oběti kterým se něco takového stalo. Poté byla transportována do kanceláře na policejní oddělení. Obhájce a New Yorská policie jí prakticky vměstnali do tíživé situace, byla obětí znásilnění, problém byl v tom že byla černoška. Říkala všem, že kdyby se to stalo někde v ghettu, nikdo by tomu nevěnoval pozornost. Nechtěla to brát jako lekce, která se jí stala a která se mohla stát ostatním.

Článek: djbeton