PODEZŘELÝ Z VRAŽDY TUPACA SHAKURA – KEEFE D ZJISTIL ZA KOLIK HO PUSTÍ NA KAUCI …

PODEZŘELÝ Z VRAŽDY TUPACA SHAKURA – KEEFE D ZJISTIL ZA KOLIK HO PUSTÍ NA KAUCI …

Na svobodu se může dostat za 750 tisíc dolarů!!!

Muž, který je podle policistů zodpovědný za smrt Tupaca Shakura, může ještě dnes vyjít z vězení, kde čeká na zahájení trestního procesu – ale jen pokud se mu podaří sehnat pořádný balík peněz.

Duane Davis – alias Keefe D – byl v úterý (9.1.2024) u soudu ve Vegas, kde se konalo slyšení o jeho možném propuštění na kauci do doby, než proběhne trestní proces… a jeho právní tým před soudcem tvrdil, že jejich klient není nebezpečný pro společnost ani nepředstavuje riziko útěku, pokud bude souhlasit s tím, že ho do procesu propustí z vazby.

Keefe je ve vězení v okrese Clark od konce září, kdy byl poprvé obviněn z vraždy Tupaca a policisté ho vzali do vazby… což byl po dlouhé době první velký průlom v tomto neuzavřeném případu.

Vzpomeňte si… Keefe veřejně prohlašoval, že byl v autě té noci v roce 1996, kdy byl Tupac zastřelen, když jel jako spolujezdec se Suge Knightem.

Keefe naznačil, že on sám střelcem nebyl, ale je také jediný, kdo zůstal naživu a koho lze kvůli dlouho nevyřešenému zločinu stíhat – a zástupci Vegas ho nakonec obvinili.

Keefův právní tým poukázal na to, že důkaz o tom, že Keefe není nebezpečný, je v troskách – otevřeně se soudu ptal, že pokud je tak nebezpečný, proč policistům trvalo tak dlouho, než ho zatkli, přestože jeho spojitost s vraždou Tupaca byla už nějakou dobu známá.

Také odmítli jeho prohlášení o nevině – říkají, že všechny ty řeči o Pacově vraždě říkal jen kvůli zisku peněz a zábavě… ale žalobci se ohradili a tvrdili, že tenhle chlap je chladnokrevný vrah a rozhodně by neměl být na ulici.

Soudce nakonec souhlasil s tím, že ho propustí na svobodu až do soudního procesu… ale stanovil mu poměrně vysokou kauci 750 000 dolarů. Zároveň uvedl, že i kdyby Keefe dokázal peníze vyklopit, bude po dobu svého čekání na soud omezen domácím vězením s elektronickým monitorováním.

Dokud nebude schopen zaplatit kauci, zůstane Keefe D za mřížemi.

Zdroj: tmz.com

Překlad: djbeton

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *