Reggie Wright Jr. přijal nabídku podrobit se detektoru lži – za 100.000 dolarů – článek z roku 2007

Reggie Wright Jr. přijal nabídku podrobit se detektoru lži – za 100.000 dolarů – článek z roku 2007

Reggie Wright Jr. přijímá nabídku za 100.000 dolarů, odmítá spojení s Tupacovou vraždou, proto chce jít na detektor lži. Článek ze 7.prosince 2007

Reggie Wright Jr., bývalý šéf bezpečnosti labelu Death Row Records opět veřejně vystoupil proti tvrzení, že byl nějak zapleten do vraždy rappera Tupaca Shakura.

Kevin Hackie, bývalý policista a bodyguard Shakura, který později pracoval pro FBI, které vyšetřovalo hudební label Death Row Records tvrdí, že Martin Suge Knight a Wright stojí za vraždou Tupaca.

Hackie, který nedávno vydal svůj dokument na DVD s názvem Tupac: Assassination – Conspiracy or Revenge nabídl Wrightovi 100.000 dolarů za to, že podstoupí test na detektoru lži, aby dokázal, že nebyl nijak zapleten do vraždy Tupaca.

Wright, kterého dlouhou dobu vyšetřovala i FBI tuto věc přijal, aby se mohl oficiálně zbavit veškerých špatností a pomluv na svou osobu.  „V den, kdy mi dá Kevin Hackie peníze za to, abych se podrobil testu na detektoru lži, tak doufám, že lidi už konečně zjistí, kdo je skutečný lhář. Nikdy jsem neměl nic společného se smrtí Tupaca.“

Wright opakovaně popíral jakýkoliv podíl na vraždě Tupaca, který byl postřelen v Las Vegas, 7.září 1996 a po 6 dnech byl odpojen z přístrojů v tamní nemocnici.

Hackie rovněž tvrdí, že Suge Knight najal různé policisty, kteří tehdy byli mimo službu na to, aby sejmuli jak Tupaca, tak i Notoriouse B.I.G.

Rovněž tvrdí, že vražda rappera Notoriouse B.I.G., která se odehrála v Los Angeles v březnu roku 1997 byla zorganizovaná Knightem tak, aby to hodilo na kohokoliv, hlavně ne sami na sebe.

Hackie pracoval jako bodyguard pro Shakura od roku 1992-1996. Podle Hackieho nebyl přítomen tu noc, kdy byl Tupac postřelen z toho důvodu, že byl v Comptonu, kde vyšetřoval v jednom zvláštním případě.

Wright řekl, že důvod, proč Tupac zemřel je Frank Alexander, člověk, který vytvořil a produkoval dokument s názvem Tupac: Assassination, protože nebyl schopen ochránit Tupaca. Oba by se za to, že neodvedli svou práci, měli až do konce smrti stydět. Pravda je ale taková, že oba tito lidé nemají nic společného s životem Tupaca, pořád jen přicházejí s novými způsoby, jak si získat další peníze a slávu za to, že nedokázali Tupaca ochránit.“

Překlad: djbeton