Co tvrdil bodyguard Tupaca – Frank Alexander o Tupacově pletkách s holkama v Miláně?

Co tvrdil bodyguard Tupaca – Frank Alexander o Tupacově pletkách s holkama v Miláně?

Frank Alexander, který byl v roce 1996 Tupacovým osobním strážcem, byl ve skutečnosti celou dobu s Pacem v Itálii. V roce 1998 také napsal knihu o Tupacovi a prozradil některé zajímavé věci, které se během cesty do Itálie staly. Vypráví také o tom, jak měl Tupac několikrát vynadat Kidadě Jonesové a jak ji podváděl s italskými ženami.

Tady je to, co Frank ve své knize řekl o Kidadě a Tupacovi:

Když nám Tupac v Itálii představil kidadu, bylo to nepříjemné, hlavně pro mě, protože ta holka byla nepříjemná. Když jsme s ní mluvili, sotva pozdravila. Byli jsme všichni nahoře ve VIP zóně a ona byla chladná jako led. Kidada byla nezdvořilá. Později ten večer, když jsme se šli ubytovat do našeho hotelu, v dolní části Itálie, Kidada řekla Pacovi, že bude v jejich apartmá nebo že nechá klíč od pokoje, na recepci, aby se mohl dostat do svého pokoje. Klíč byl jen jeden, takže kdybyste ho ztratili, museli byste si zaplatit doprovod, který by vám otevřel dveře od pokoje. Tupac se zeptal Kidady, určitě budeš v pokoji, až se vrátím, že? Kidada Pacovi odpověděla, že určitě ano. Když jsme se s Pacem vrátili do pokoje, zjistili jsme, že nenechala klíč na recepci. Takže lhala Tupacovi do očí. Pac šel nahoru do pokoje a začal kopat do dveří. Ty krávo. Křičel. Nakopu jí prdel. Pac se uklidnil. Jsme v Itálii. Všechno bude v pohodě. Pro pořádek, nikdy Kidadu neuhodil.

Nikdy jsem neviděl, že by jí ublížil, ani žádné známky toho, že by jí ublížil. Byl jen naštvaný, že s ním takhle vyjebala. Pac se otočil a chtěl zmizet z tama. Vrátili jsme se do haly, abychom požádali eskortu, aby nás pustila zpátky do pokoje. Když jsme se vrátili do pokoje, všimli jsme si, že se Kidada nechává pustit dovnitř klíčem. Tak na ni Pac začal křičet, pak se podíval na mě a řekl: Franku, pojďme odsud kurva vypadnout. Šli jsme do módního klubu, který se jmenoval Club Hollywood. Dámy v klubu po Pacovi šílely. Jednu z nich vzal zpátky do hotelu, tak koupil další pokoj jen pro ně dva. Druhý den ráno jsem Pacovi zavolal a zeptal se ho, co se stalo? On na to: Do prdele, celou noc jsem šukal s tou holkou a pak jsem šel dolů do pokoje a šukal s Kidadou. Vrátil jsem se do svého pokoje a Kidada byla na mě nasraná. Já a Michael jsme se začali smát. Říkám, jak jsi to udělal, Pacu? On na to, že jsem dost vyčerpanej, ale zvládl jsem to. Vymrdal jsem z ní duši. To byl jen začátek Tupacových sexuálních hrátek v Itálii.

Podle Franka Tupac po celou dobu pobytu v Itálii podváděl Kidadu. Proto nevěřím, že si ji chtěl vzít, nezdála se mi jako jeho typ.

Překlad: djbeton