Tupac ft. Outlawz – Lost Souls – české titulky

Tupac ft. Outlawz – Lost Souls – české titulky

Gang Related – The Soundtrack je soundtrack ke kriminálnímu filmu Jima Koufa Gang Related z roku 1997. Byl vydán 7. října 1997 prostřednictvím Death Row Records, a stal se tak jejich prvním albem, které distribuovala společnost Priority Records poté, co Interscope Records vyřadila Death Row ze svého vydavatelství. O produkci se postaralo několik producentů, mezi nimiž byli mimo jiné Daz Dillinger, Quincy Jones III, Binky Mack a Bud’da.

Na albu se podíleli například CJ Mac, J-Flexx, Tha Realest, členové skupin Dogg Pound, Outlawz, Westside Connection, čtyři songy podpořil herec Tupac Shakur a také se jednalo o první národní rapový debut kansaského rappera Tech N9ne. Soundtrack se v USA umístil na druhém místě v žebříčku alb Billboard 200 a nakonec získal 2× platinovou desku od americké asociace nahrávacího průmyslu.

Tento soundtrack spolu s dalšími třemi (Above the Rim, Murder Was the Case & Gridlock’d) vydanými na Death Row je zabalen ve čtyřdiskovém kompletu s názvem The Death Row Archives [The Soundtracks].

Překlad, časování: djbeton