Poznejte bývalou manželka Tupaca a taky jeho snoubenku.

Poznejte bývalou manželka Tupaca a taky jeho snoubenku.

Keisha Morris byla Tupacova manželka. Keisha bystudovala Bakaláře přírodních věd na známé univerzitě
v Atlantě. Narodila se v Bronxu a je na to patřičně hrdá. Baví ji sport, čtení a rozmlouvání s dospělými a dětmi o jejich problémech. Jak sama říká, je dobré někdy někomu pomoci a vyjasnit tak jeho vyjádření, za kterým se skrývá spousty problémů, od útlého dětství až po samotu.

Keisha vzpomíná jak se potkali s Pacem v červnu roku 1994. Bylo to na večírku, který jeden jeho kámoš uspořádal na místě zvaném Capitol. Přišel do klubu, já ho spatřila, potom jsem si s ním chvíli povídala a potom odešla. O měsíc později jsem ho zase viděla v klubu Tunnel, který se nachází na Manhattanu. Přišel ke mě a pověděl mi jak o mě za tu dobu, co jsme se neviděli moc přemýšlel. Byla jsem velmi překvapená. Pamatoval si všechno od toho prvního momentu. Dokonce si i zapamatoval oblečení, které jsem měla na sobě. Pak se mě zeptal, jestli bychom nemohli zajít někam ven. Zpočátku jsem se dost bála, protože jsem nevěděla kam to vůbec jdeme. Chtěla jsem jen vědět „Proč já?“ a proč ne někdo jiný. Řekl mi, že nikdy nepotkal ženu, která by se k němu chovala jako já k němu, kterou by nebyl tak ohromen. Neudělala jsem z toho hned velký kšeft. Velice mě totiž přitahoval.

Tupac a Keisha se vzali čtyři měsíce hned po tom, co nastoupil k výkonu trestu za údajné znásilnění. Keisha vzpomíná na tu dobu: „Chvíli nám trvalo, než jsme se rozhodli vzít. Hodně jsme nad tím přemýšleli. Nebylo to jako, že se hned vezmeme. Jen tak ze srandy. Nebylo to nic takového. Spousta lidí nás tehdy často viděla spolu. Věděla, že to bylo více, než co si mysleli. Bohužel, manželství netrvalo dlouho, Tupac pak manželství anuloval, požádal o rozvod.

Kidada Ann Jones: Snoubenka Tupaca v době jeho smrti.

Předtím, než Tupac zemřel, nějaký čas chodil s Kidadou Jones. Narodila se 22.března 1974 v Los Angeles, je americká herečka, modelka a módní návrhářka. Je hodně známá z reklam na značku Tommy Hilfiger.
Kidada je dcerou slavného hudebního producenta Quincyho Jonese.

Na levé ruce má tetování Tupaca, ale nedávno si jej překryla tetováním květiny. V době jeho smrti tvrdila v médiích, že jí Tupac požádal o ruku, ale jeho rodina to nikdy nepotvrdila a Tupac nikdy nikomu neřekl o tom, že si ji chce vzít. Nikdo nikdy neviděl žádný prsten. Poté chodila s rapperem LL Cool J a taky Leonardem Dicapriem.

Překlad: djbeton