Rozhovor s ženou, kterou měl Tupac a jeho kamarádi znásilnit

Rozhovor s ženou, kterou měl Tupac a jeho kamarádi znásilnit

Jsem ta žena, kterou sexuálně napadl Tupac Shakur a jeho kámoši. Četla jsem rozhovor s Tupacem, který s ním udělal Kevin Powell (rozhovor s názvem „Připraven Žít, pozn. autora překladu, tento rozhovor u nás vyjde do týdne na našich stránkách), ve kterém bylo dosti pošpiněno mé jméno. Až do této doby, jsem celý svůj příběh četla pouze pod přísahou u soudu, ale nikdo neslyšel můj příběh, pouze verzi Tupaca. Neberu to jako pomstu, ale bohužel Tupacova verze je od skutečnosti dosti odlišná.

Začalo to tehdy, když mě kámoš vzal do klubu u Nell, kde mě představil jeho  kámošům Nigelovi a Trevorovi, kteří mě pak hned poté představili svému kámošovi Tupacovi. Když jsem poprvé viděla Tupaca, dal mi pusu na tvář a chvíli se mnou pokecal. Hned poté jsem šla sama tančit na taneční parket. Po chvíli jsem na parketu ucítila, jak mi někdo strká ruce do zadních kapes od mých kalhot, v tu chvíli jsem se otočila, myslela jsem si, že to bude nějaký můj kámoš, ale šokovalo mě, když jsem zjistila že to je Tupac. Chvilku jsme pak tančili, sahal mi na obličej, a jeho tělo se otíralo o to moje.

Kvůli malému tanečnímu parketu a spoustě lidí, kteří tam byli, jsme se přesunuli společně do temného rohu. Tupac si povytáhl své tričko, vzal mi ruku a přejížděl mi ji po své hrudi a pak si ji dal mezi nohy, asi aby se mu postavil penis. Začal mě u toho líbat a strkal mi hlavu mezi jeho nohy. Tak jak jsem to uvedla u soudu, něco kolem pěti vteřin mi držel hlavu mezi jeho nohama, u jeho penisu.

To, co jsem si myslela, že se stane, se naštěstí na tom parketu nestalo, protože jsem svou hlavu hned dala nahoru. Opět jsem mu tam musela zdůraznit, že mu tam nemíním vykouřit penis, mezi těma lidma. On si tričko stáhl dolů, a zeptal se mě, co dělám potom. Řekla jsem mu, že jedu domů, protože ještě ten večer jsem musela jít do práce. Potom ho tam pár lidí začalo otravovat, začali se stavět kolem něj a on mi řekl, „Hele, pojďme odsuď, jsem z těch lidí tady unavený.“ Opustili jsme tedy klub u Nella, nastoupili do bílého BMW, a já mu tam dělala chvíli doprovod. Povídali jsme si tam, on tam stihl ubalit pár jointů. Začali jsme se líbat, a v tom autě jsme se spolu ten večer párkrát pomilovali, dokonce i pusou.

Pak mi jednou večer zavolal, bylo to o pár dní později, dal mi číslo svého pageru a řekl mi, že mě chce zítra vidět. Ten druhej den večer hned po práci, jsem mu napsala na pager vzkaz, a jeho manager mi pak hned zavolal na můj mobil a řekl mi, že Tupac mě chce skutečně vidět, ale že teď vystupuje v Jersey, že si mám prý zavolat taxíka a jet do Meridien, že on ten taxík pak za mě zaplatí. Když jsem pak přijela do toho hotelu Meridien, poprvé jsem potkala Charlese Fullera, zaplatil za mě za taxík a vzal mě nahoru. V hotelovým pokoji byli Tupac, Nigel a Trevor, seděli tam v obýváku, hulili trávu a pili Absolut vodku. Tupac se na mě podíval a řekl, ať jdu k nim a ukázal na gauč, na který jsem si sedla. Asi po 20 minutách mě Tupac vzal k sobě do ložnice. Lehl si na postel a zeptal se mě, jestli mu neudělám masáž. Já řekla, že jo, tak jsem mu začala masírovat záda, pak se otočil na, ležel na zádech na posteli, a já mu začala masírovat jeho hruď.

Hned potom jsme se začali líbat, zničehonic se otevřely dveře a já jen slyšela, jak tam někdo vchází do ložnice. Když jsem se chtěla otočit, abych zjistila, kdo to je, Tupac mě chytl za vlasy a řekl, „Ani se nehni.“ Já se podívala na něj, a on mi řekl, „Neboj se, děvenko, tohle jsou mojí bratři a oni ti neublíží. Všichni ti to uděláme tak, jak to máš ráda.“ Začala jsem vrtět hlavou, „Ne, ne, Tupacu, přišla jsem tu, abych tu byla s tebou. Abych tě mohla zas vidět. Tohle já nechci.“ Chtěla jsem vstát, jak jsem seděla na posteli, ale on mě surově hodil hlavou na druhou stranu postele.

Moje rty a obličej se najednou zabořili do jeho penisu, přitom mi mačkal vší silou krk a já nemohla vůbec dýchat. Tupac a Nigel mě pevně chytli za ruce a nohy a Trevor mi násilím strčil penis do mojí pusy. Přitom jsem cítila, jak ze mě strhávají kalhoty, punčochy a taky kalhotky. Nemohla jsem se hýbat, nemohla jsem vůbec nic dělat, byla jsem v pasti a měla před sebou jen temno. Osahávali mě po celém těle. A říkali přitom. „Ta děvenka má teda sexy zadek, je dobrá. “ Furt se u toho jen smáli a dělali si ze mě srandu, Nigel, Trevor a Fuller mě drželi v té místnosti a snažili se mě utišit. Nechtěli mě pustit ven z toho pokoje.

Po nějaké chvíli se mi podařilo dostat se k výtahům, pamatuji si, že měl tlačítka a bylo to tam celý prosklený. Hned jak jsem sebe uviděla v zrcadle, spadla jsem na zem a začala brečet. Oni vyšli z toho pokoje ven, chtěli mě zase vtáhnout do pokoje. Tupac tam jen ležel na gauči. A já si v duchu říkala, „Ten zkurvysyn mě právě znásilnil a on si tam leží jak král a dělá, jako by se vůbec nic nestalo.“ Začala jsem hystericky brečet a řvát na celý hotel, „Jak jsi mi to mohl kurva udělat? Přišla jsem tu za tebou. Nemůžu uvěřit, že jsi mi něco takového udělal. “ Tupac na to jen řekl, „Na tyhle kraviny nemám fakt čas. Vemte tu děvku odsuď pryč.“

To všechno, co jsem tady uvedla, je skutečný příběh. Nic tady není vymyšleno, nikdy jsem netušila, že moji kámoši jsou schopni udělat mi něco takového. Tupac ví, co se přesně stalo. Připouštím, že jsem tam neměla chodit a bylo to dost blbý rozhodnutí, ale já si nezasloužila, aby mě ti lidi tam znásilnili.

Překlad: djbeton