Hudební manažer Atron Gregory hovoří o podpisu smlouvy a spolupráci se zesnulým Shockem G z Digital Underground

Hudební manažer Atron Gregory hovoří o podpisu smlouvy a spolupráci se zesnulým Shockem G z Digital Underground

Zdroj: sfbayview.com

Srpen 2021

Atron Gregory je velmi talentovaný hudební manažer ze severní Kalifornie, který je zodpovědný za podpis smlouvy s Digital Underground a Tupacem Shakurem a za nastartování jejich kariéry jako významných umělců. V sobotu 21. srpna je jedním z mnoha organizátorů, kteří připravují celoměstskou celodenní akci na počest nedávno zesnulého Shocka G, srdce Digital Underground.

Shock G Day, který bude zahrnovat „jídlo pro komunitu“ na East Oakland Collective, kolonu z East Oaklandu do West Oaklandu, bezplatný koncert a poctu Digital Underground na oaklandské radnici a poté afterparty v podniku New Parish, kde vystoupí dlouholetí Digital Underground Dj, Dj Fuze, Dj D Sharp a další.

S Atronem Gregorym jsem hovořil o jeho vztazích s legendami hip hopu v Bay Area Shockem G a Tupacem Shakurem ve dnech, které předcházely této historické události v dějinách hip hopu v Bay Area. Přečtěte si jeho vlastní slova.

JR Valrey: Jak a kdy jste se seznámil se Shockem G? Kdy jste začali váš celoživotní pracovní vztah?

Atron Gregory: Seznámili jsme se v Severním Hollywoodu s Chopmasterem J díky mému dobrému příteli, jazzovému klávesistovi Rodneymu Franklinovi. S Digital Underground jsem začal spolupracovat v roce 1988.

JR Valrey: Čím byl Shock G výjimečný jako hudebník a rapper?

Atron Gregory: Jako klavírista je jeho interpretace písní a hudby velmi jedinečná. Jako rapper je neuvěřitelně vzácná i jeho schopnost nejen vyprávět příběhy, ale vyprávět příběhy, které mají společenský a kulturní význam, a to v podobě více postav.

JR Valrey: Proč jste se po spolupráci se známějšími skupinami v hudebním průmyslu rozhodli pro spolupráci s Digital Underground?

Atron Gregory: Chtěl jsem založit vlastní společnost TNT a hledal jsem jedinečnou skupinu nebo umělce, kteří by se lišili od všech, které jsem v té době slyšel.

JR Valrey: Co jste viděl na Tupacu Shakurovi, když jste ho pomáhal objevit a uvést na mezinárodní scénu? Jakou roli v tomto procesu sehrál Shock G?

Atron Gregory: Tupacův duch, energie a touha byly nakažlivé a každý v jeho okolí to mohl vidět a cítit. Shock měl v tomto procesu několik rolí: byl producentem, mentorem a přítelem.

JR Valrey: Jaké jsou vaše největší úspěchy v Digital Underground?

Atron Gregory: Myslím, že nejdůležitějším úspěchem je fakt, že jejich hudba překonala několik desetiletí a dodnes se těší velké oblibě.

JR Valrey: Co vás přimělo k tomu, abyste po jeho odchodu svolali zbytek rodiny DU a uspořádali v Oaklandu Den Shock G?

Atron Gregory: Vlastně mi zavolali a řekli, že to je něco, co musíme udělat, protože město Oakland chce oslavit rappera Shock G.

JR Valrey: Den Shock G má mnoho různých součástí, především rozdávání potravin. Co má rozdávání jídla společného s akcí Shock G?

Atron Gregory: Většina lidí tuto část Shockovy osobnosti nezná, ale byl velmi starostlivý a rozdával těm, kteří někdy během svého života potřebovali pomoc.

JR Valrey: Co byste chtěli, aby si lidé odnesli ze Shock G Day?

Atron Gregory: Jaký je váš cíl? Že se můžeme spojit v jednotě pro společné dobro VŠECH lidí – a nejen podpořit lidi, ale také se dobře pobavit.

JR Valrey: Jak by lidé mohli získat více informací online?

Atron Gregory: www.digitalundergroundday.com

Překlad: djbeton