„TADY JSI MĚL BÝT“ – natáčení 2 of Amerikaz Most Wanted – 10 minutový rozhovor – ČESKÉ TITULKY

„TADY JSI MĚL BÝT“ – natáčení 2 of Amerikaz Most Wanted – 10 minutový rozhovor – ČESKÉ TITULKY

Co se dozvíš z 10 minutového překladu interview – TADY JSI MĚL BÝT – na natáčení 2 OF AMERIKAZ MOST WANTED

  • koncept video a kdo ho vymyslel?
  • proč chtějí vypadat jak mafie z Itálie?
  • Nate Dogg a jak se těší na natáčení?
  • Snoop Dogg a Tupac, jaký mají vztah?
  • bere Suge Knight Tupaca jako režiséra?
  • co mají v plánu Snoop Dogg a Pac?

13.února 2021 uběhlo 25 let od vydání alba All Eyez On Me. MTV vydala tento rozhovor jako vzpomínku na Tupaca a Snoop Dogga.

V době, kdy natáčení v dubnu roku 1996 tento videoklip, tak 2Pac společně se Snoop Doggem a Dj Pooh psali scénář pro film. Film se měl jmenovat „Two Strikes“, bohužel po smrti Tupaca se projekt přejmenoval na „Three Strikes“ a dostal se k němu Brian Hooks.

Během natáčení videoklipu Suge Knight prozradil, že dal Dj Poohovi dost peněz na natáčení filmu. Ten byl v té době součástí rodiny Death Row a jeho předchozí film, kde hrál Ice Cube s názvem „Friday“ měl velký úspěch. Pac tehdy natáčel tři filmy zároveň, byly to „Gridlock’d, Bullet a Gang Related“.

Je to až šílené, že měl čas a energii na práci ve studiu, dělal na filmech a jezdil turné celých 8 měsíců. Kdy spal? Výroba filmu „Two strikes“ měla být zahájena na začátku roku 1997. Projekt měl být vydán jako spolupráce Tupaca, Outlawz, Snoopa a Daze.

Proč tam není Kurupt? Ten tehdy trochu vypadl ze sestavy Death Row, ještě před incidentem v září 1996, kdy Paca postřelili. Dazovi se nedařilo se dostat do tempa, neměl morálku, Pac a Suge ho tehdy dost kritizovali. Více pařil, než dělal jméno Death Row.

Dostalo se to až do bodu, kdy byl Pac frustrovaný a začal dělat beaty tak trochu sám. Něco z toho můžete slyšet na albu Makaveli. Dostal se k producentům, o kterých nikdo nikdy neslyšel.

Překlad: djbeton