„DEVON CLARK“ – konspirační teorie? Údajný dvojník Tupaca, který měl HIV a byl v Las Vegas tu noc, kdy Paca postřelili.

„DEVON CLARK“ – konspirační teorie? Údajný dvojník Tupaca, který měl HIV a byl v Las Vegas tu noc, kdy Paca postřelili.

Přeložený článek:
Dlouho jsem věděl, že ten nigga předstírá svou smrt.. Nikdo tomu nevěřil.. Poslechněte si jeho poslední skladby.. V jednom legendárním songu rapuje… „rozluč se se zmrdem, každej musí zemřít“…

Tupac Shakur předstíral svou smrt. V noci, kdy zemřel, ve Vegas tu noc byl víc, než jeden Tupac. Během Tysonova zápasu se objevili dva, ti se vyměnili předtím, než nastoupil jeden z nich do auta. Kdo byl v autě? A kdo za oponou?

Skutečný dvojník Tupaca byl „Devon Clark“, který pomohl Pacovi předstírat jeho smrt. Fanoušek to může vidět na bezpečnostních kamerách z casina. Během zápasu Tysona se objevil na scéně více než jeden Tupac.

Najednou se v jedné místnosti objevili dva Tupacové. Někteří si dokonce vzpomínají, že viděli tu noc tři Tupacy, tedy jednoho skutečného a dva dvojníky. Všichni na sobě měli stejné oblečení.

Jeden z nich stál bokem, kouřil cigaretu a pak najednou se objevil jinde další Pac, který šel s davem, pak zmizel a pak se znovu objevil.

Všiml, že jeho dvojník vyšel ven, dal mu znamení rukou a odešel.

V bitce s Orlandem Andersonem se Pac vyměnil s dvojníkem a utekl do bezpečí

Než předstíral svou smrt, začal si říkat „Makaveli“, hlavní protagonista známé knihy „Umění války“ – Nicolo Machiavelli. Tuto knihu četl ve vězení, Machiaveli tam předstíral svou vlastní smrt, oklamal své nepřátele.

Pár svědku té noci, kdy slyšeli výstřely přiznali jednu věc. Znělo to více jako petardy, než jako skutečné výstřely ze zbraně.

Také říkala, že Pac byl letecky převezen do nemocnice. Ve zprávách ale tvrdili, že byl převezen v sanitce.

Viděli jsme video „I Wonder If Heaven Got a Ghetto“ ???

Video začíná tím, že Pac přijíždí do Rukahs v Novém Mexiku. Rukahs je městečko, pozpátku znamená Shakur. Pac vystupuje z vrtulníku, je postřelen a zhroutí se na zem. Tím videem nám chtěl Pac říct, že fanoušci mají věnovat pozornost číslům. Všimněte si čísel, které se neustále objevují ve videoklipu. Popel Paca se nikde neobjevil, zmizel, nikdo ho nikdy neviděl.

Pointa?

„Tupac předstíral svou smrt. Rozhodně.“


Zdroj: unilad.com

Přátelé Tupaca Shakura prohlásili, že jeho vražda není tak jasná, jak se zdá, a naznačili, že jeho smrt mohla být fingovaná. Rapper byl smrtelně postřelen při střelbě z auta 7. září 1996 ve věku 25 let. Podezření z vraždy však nikdy nebylo potvrzeno. V důsledku toho se za 26 let od Shakurova úmrtí objevila spousta konspiračních teorií, které naznačují, že je ve skutečnosti stále naživu.

Rapper Too Short, vlastním jménem Todd Anthony Shaw, který byl Tupacovým přítelem, tuto konspiraci ještě podpořil.

V rozhovoru s DJ Vladem na Vlad TV byl rapper dotázán na možnost, že Suge Knight – zakladatel Death Row Records – jeho vraždu nastražil. Ten to však z celého srdce popřel a prohlásil, že se to nemohlo stát, protože nevěří, že Tupac vůbec zemřel.

Rapper uvádí:

Věřím, že Tupac nezemřel.

Na to reportér odpoví: „Opravdu?“, načež se Too Short zasměje a řekne: „Vlade, ten musí věřit všemu, co si přečte.

Když to Vlad popře, Too Short odpoví: „Tupac je mrtvý:

Dobře, to je v pohodě. Udělal jsi rozhovor s lidmi, kteří viděli mrtvolu, to je v pohodě. Musíš žít se svou pravdou, ale já ti říkám…

ODKAZ NA VIDEO ZDE – KLIKNI SEM

Já jen říkám, že všichni politici neumřeli při zasraných autonehodách, někteří z nich se zabili, zm*di.

Dvaapadesátiletý rapper pokračuje:

Některé z těch havárií letadel byly úmyslné, takže to přenesli do hip hopu. Je to možné. Věř mi, že to není jen tak, brácho.

Rozhovor pak rychle pokračuje, Vlad říká, že to tak nechají, a poměrně náhle mění téma.

Too Short není jediný, kdo tvrdí, že Tupac není mrtvý. Nedávno Michael Nice, který tvrdí, že byl před smrtí Tupaca členem jeho ochranky, prohlásil, že se podílel na fingování jeho vraždy.

Jak uvedl deník The Sun, Nice tvrdil, že se chystal „dodat zboží“, a poté prohlásil, že rapper nyní žije na Kubě.

Poté uvedl, že má dvojníka, a prohlásil:

Mám videozáznam, na kterém je vidět, že jsem na Kubu vzal člověka, který byl [Tupacovým] dvojníkem. Říká se, že dvojníků bylo mnoho, já mohu potvrdit, že znám jednoho dvojníka – mohu to dokázat.

Tvrdí také, že zmíněný muž je ochoten „vystoupit s živým svědectvím, že byl dvojníkem na Kubě“, jak uvedl deník Daily Star, a poté uvedl, že neznámé tělo bylo pohřbeno a zpopelněno Tupacovým jménem, aby byla rapperova vražda přesvědčivější.

V rozhovoru pro deník Mirror řekl:

Proč si myslíte, že nikdo nebyl zatčen, když tvrdí, že to byl on, kdo zabil Tupaca? Protože Tupac není mrtvý. Kdyby byl mrtvý, zatkli by ty chlápky za vraždu.

Víte, někde na ostrově kouří kubánský doutník.


Zdroj: dailystar.co.uk

Jeden z konspiračních teoretiků zašel ještě dál a tvrdí, že existují „důkazy“ o tom, že Tupac – známý také jako Makaveli nebo 2Pac – měl dvojníka.

Uživatel TikToku @2pac_theories na videu vypráví: „Tupac jde dovnitř a uprostřed stojí chlapík vpravo zády k Tupacovi.

„Uvědomte si, že Tupac je vyšší, kouří cigaretu, je trochu shrbený a tenhle chlápek stojí přímo tady.

„Když kolem něj Tupac prochází, stojí úplně stejně jako Tupac, v ruce má cigaretu, má na sobě Tupacův kompletní outfit – ale kvůli světlu to vypadá jinak.

ODKAZ NA VIDEO ZDE: KLIKNI SEM

„On stojí ve stínu, Tupac stojí ve světle.“

Konspirační teoretik dokonce tvrdí, že dvojník má na sobě „stejný řetěz“, a tvrdí, že ho vidí trčet z jeho košile.

Dodává, že Tupac „“kvituje““ dvojníka, který „něco říká“, když prochází kolem.

Není překvapením, že video s konspirací na zádech vyvolalo na TikToku vlnu, když získalo více než 70 000 „lajků“ a téměř tisíc komentářů.

Někdo to jednoduše okomentoval: „Takže je naživu.“

Druhý uvedl: „Tohle je pro mě velmi důležité: „Pac je velmi inteligentní člověk, takže si pletl své nepřátele, pokud si opravdu uděláš průzkum.“


Zdroj: mirror.co.uk

Teorie o tom, zda je rapper Tupac Shakur mrtvý, nebo živý, se znovu rozhořely poté, co byly „objeveny“ další „záběry“.

Tentokrát se jeden z fanoušků domnívá, že Tupac se podle záběrů „dvojníka“ nacházel v hotelu MGM Grand v Las Vegas ve stejnou noc, kdy byl zastřelen.

Příznivci konspiračních teorií prozkoumali záběry, na nichž 25letý rapper prochází hotelovou halou.

Tupac byl smrtelně zraněn při střelbě z auta 7. září 1996, několik hodin poté, co sledoval boxerský zápas Bruce Seldona s Mikem Tysonem, který se v hotelu odehrával.

Rapper, známý také jako 2Pac a Makaveli, nechal fanoušky prohlížet záběry z haly MGM, které zveřejnil na svém kanálu MrMakaveli.

Teorii vysvětluje jeden z rapperových fanoušků. Říká: „Víte, že na záběrech, kde Tupac vchází do haly MGM, nevím, jestli si toho někdo všiml, ale prochází těsně kolem svého dvojníka.“

Dále uvedli důvody, proč se domnívají, že se jedná o dvojníka, který byl postřelen a „skutečný“ Tupac zůstal na svobodě.

Odborník na teorii řekl: „Je to oranžová košile, pod různými světly vypadá tmavší a pod jasnými světly vypadá téměř žlutě.

„Tupac vejde dovnitř a uprostřed stojí chlapík, který je k Tupacovi zády.“

Pokračuje: „Ten chlap stojí přímo tam.

„Tupac projde přímo kolem něj. Stojí úplně stejně jako Tupac, má cigaretu přímo v ruce, má na sobě kompletní Tupacovo oblečení, ale kvůli světlu vypadá jinak.

„Stojí ve stínu, Tupac je ve světle. „Má na sobě stejný řetízek, je vidět, že je to stejný řetízek, protože mu visí ven, je vidět zadní část řetízku ze zadní části jeho košile.““

„Podívej se na něj, je přímo tady, to je jeho dvojník.“

Video se setkalo se smíšeným přijetím, někteří tvrdí, že by mohlo jít o „věrohodné“ převyprávění noci, kdy byl Tupac zastřelen.

2Pac Used A Body Double In The „So Many Tears Video“. I Came To The „I Get Around“ Video With G***

Rapper SPICE 1 v tomto videu prozradí, že Tupac měl dvojníka i ve videoklipu „SO MANY TEARS“, protože byl tehdy ve vězení.


Treach: If 2Pac’s Alive, I’m Not TellingKdyby Pac žil, neřeknu vám to.

V čase 4.43 se DjVlad zeptá kamaráda Tupaca – Treache, zdali je Tupac naživu, je na Kubě a hulí tam trávu. Všimněte si reakce jeho ženy, která se zasměje, jako kdyby něco věděla a navíc i Treach je nervózní z té otázky (pohled jinam, nechce odpovídat, apod.)

ODKAZ NA VIDEO ZDE: KLIKNI ZDE


Video z roku 2020. Borec popisuje 2 fotky, kde je dvojník Tupaca – Devon Clark a rozdíly mezi ním a Pacem.

Název videa: „2pac is alive Devon Clark“

Zdroj: dailystar.co.uk

Na základě údajných pozorování Tupaca od doby, kdy byl zastřelen, se objevují různé teorie, od jeho útěku na Kubu až po život v Somálsku.

Před narozeninami rapové legendy se objevila nová konspirace, že hvězda diss songu „Hit Em Up“ použila dvojníka, aby zakryla svou smrt.

Teorie tvrdí, že kultovní rapper oslovil muže jménem Devon Clark, aby dělal jeho dvojníka, protože se bál, že ho někdo napadne.

Novináři hledající pravdu tvrdí, že Devon byl vybrán proto, že trpěl HIV/AIDS a nezbývalo mu mnoho času.

Mezi těmi, kdo teorii věří, je i hvězda YouTube Danny, který provozuje kanál Wired Up TV.

Ve videu zveřejněném v únoru Danny vysvětlil: „Tupac řekl Devonu Clarkovi: „Zaplatím ti nějaké peníze, když mi uděláš laskavost.“

„O celou tvou rodinu bude navždy postaráno a už nikdy nebude muset trpět.

„Něco se mi stane, ale než se to stane, potřebuji, abys to udělal se mnou.““

Danny pak přilil olej do ohně konspirací tím, že v květnu zveřejnil fotografii, na níž měl být Devon Clark na druhém videu.

„Narazili jsme na tuhle fotku, přímo tady,“ vysvětlil.

„To je Tupac, to je Big Stretch na sedadle spolujezdce a pan Devon Clark přímo s ním.“

„Devon“ je Tupacovi překvapivě podobný, protože stojí před autem, ačkoli o jeho totožnosti neexistuje žádný konkrétní důkaz.

Danny se také domnívá, že Tupacův vlastní otec, Billy Garland, mohl v nechvalně proslulém rozhovoru naznačit, že jde o utajení.

V úryvku rozhovoru, který je k vidění výše, Billy vzpomíná, jak viděl Tupaca v nemocnici po střelbě.

Říká: „Viděl jsem někoho, kdo se podobal mému synovi, ale nevypadal jako můj syn.“

Podle Dannyho zůstal Billy zmatený, protože osoba před ním vůbec nebyla jeho syn a ve skutečnosti to byl Devon.

Takzvaný „hledač pravdy“ však není jediný, kdo této teorii věří.


Jiný youtuber – Thugavelli – zveřejnil v září klip, v němž analyzoval dnes již proslulý kamerový záznam rvačky v MGM Grand několik hodin před Tupacovou smrtí.

Při rvačce Tupac a jeho doprovod zbili Orlanda Andersona, který byl členem konkurenčního gangu.

Anderson byl kvůli tomu považován za hlavního podezřelého v případu rapperovy vraždy – poté, co policisté identifikovali jeho motiv pomsty -, ale nikdy proti němu nebylo vzneseno obvinění.

Jeden z fanoušků teorie tvrdí, že toto je záběr na okamžik, kdy se Tupac vyměnil se svým dvojníkem.

Thugavelli ve své analýze tvrdil, že rvačka byla nahraná, aby Tupac mohl utéct a nahradit ho Devon.

Na záběrech je vidět, jak rapper odchází z místnosti a o chvíli později se zdá, že se vrací, aby se popral s Andersonem.

Thugavelli poukazuje na okamžik, kdy se Tupac znovu objeví.

„Všichni ostatní přicházejí zadním pravým vchodem, ale dvojník vchází zleva za podstavcem,“ tvrdí v klipu.

„Pro skutečného Tupaca by bylo nemožné vstoupit zleva, protože on a jeho parta Deathrow odcházeli z boje pravým vchodem.

„Exit Tupac, enter Makaveli (aka Devon Clark).“

Jakkoli jsou teorie kolem legendárního rappera bláznivé, není pochyb o tom, že se budou omílat ještě dlouhá léta.


Zdroj: youtube.com

Suge Knight: „Diddy ví, že jsem Tupaca nezabil… protože Tupac je naživu!“

ODKAZ NA VIDEO ZDE: KLIKNI ZDE



Tak co, čemu věříte? Žije? Nežije?

Překlad: djbeton