Byl Tupac opravdu znásilněn ve vězení? Proč All Eyez On Me nerežíroval John Singleton?

Byl Tupac opravdu znásilněn ve vězení? Proč All Eyez On Me nerežíroval John Singleton?

John Singleton a jeho první verze scénáře filmu All Eyez On Me měla vypadat takto – chtěl do něj zakomponovat údajné znásilnění Tupaca ve vězení.

Během začátku produkce filmu v roce 2014 se všichni divili, proč na režisérskou židli neusedl kamarád Tupaca a známý režisér, který natočil s Tupacem film i s Janet Jackson s názvem Poetic Justice – John Signleton. Hodně jeho fanoušků nevěřilo, že to nebude John, který nebude režírovat film All Eyez On Me. Singleton nepřijal zrovna pozitivně film All Eyez On Me, nechával fanoušky jeho i Tupaca spekulovat proč on sám nemohl film režírovat. A fanoušci se potom dozvěděli pravdu a rozvířily spekulace za poslední roky.

9.července 2017 se totiž objevila na Instagramu kopie první verze scénáře All Eyez On Me. John Singleton chtěl do filmu zakomponovat údajné znásilnění, které se mělo stát ve vězení a kterého se mělo dopustit několik členů gangu na Tupacovi.

Scéna se měla odehrát ve vězenské knihovně, kde u toho měli být další dva vězni. Dva ze strážníků prý měli všem přikázat, aby odešli z knihovny. Jakmile tam už nikdo nebyl, do knihovny mělo vejít šest dalších chlápků, kteří si vyhlídli svou oběť – slavného rappera Tupaca. Zatímco se tento scénář nikdy neobjevil a neobjeví ve skutečnou scénu, Singleton zmiňuje rovněž to, že scéna měla pokračovat tak, že Tupac se začne mlátit s chlápky a jeho výkřiky uslyší i stráže, kteří opouští knihovnu a odcházejí pryč.

Tento scénář nebyl pozitivně přijat ani u fanoušků Tupaca, podle kterých by byla tato scéna dosti neuctivá k zesnulému rapperovi. Singleton ale uvedl, že i když byla jeho první verze scénáře zveřejněna, na tomto scénáři se podílela i matka Tupaca Afeni Shakur.

Režisér filmu „Baby Boy a Poetic Justice“ však nepotvrdil, zdali Tupacova matka viděla tuto verzi scénáře, nebo se případně Johnovi svěřila, že byl Tupac ve vězení znásilněn.

Už i my jsme viděli film All Eyez On Me. Určitě i vy. Nedávno jsme vydali titulky, které si můžete nadále stáhnout jak na našem webu, tak na webu titulky.com. Otázka je, zdali by Singleton vytvořil lepší film, který film podle vás by byl lepší. Ten od Johna Singletona, nebo od Bennyho Booma, který bohužel nemá moc zkušenosti s režirováním, který natočil pouze dva filmy a desítky rapových videoklipů (50 Cent, Akon, Busta Rhymes, Keyshia Cole, Nas, Nelly, P.Diddy a další)

Jak to vidíte vy fanoušci?

Překlad: DjBeton