Rapper Rated R z THUG LIFE a rozhovor pro web tupac-cz.cz z vězení – české titulky

Rapper Rated R z THUG LIFE a rozhovor pro web tupac-cz.cz z vězení – české titulky

TAK TOHLE BUDE SAKRA ZAJÍMAVÝ.!!! Zkontaktoval jsem rappera Rated R, bývalého člena THUG LIFE uskupení, kde byl společně i s Tupacem Shakurem

Bohužel je umístěn v Kalifornském vězení, za vraždu na doživotí. Muzeme ho znát hlavně z hitu „BURY ME A G“ z alba THUG LIFE.

Ví o našem facebooku a stránce tupac-cz.cz. Máme mu poslat otázky a on na to odpoví, samozřejmě veškerá komunikace s ním je automaticky kontrolována věznicí.

Otázky mu pošlu zítra. Házejte je do komentáře. Výběru 5-6 těch zajímavých. Djbeton


Kdo je „The RATED R“ ?

The Rated R, vlastním jménem, se seznámil s Tupacem přes Treache z Naughty by Nature & Coolia v roce 1992.

Všichni se potkali v hotelovém pokoji Treache, Pac viděl talenty, kteří se tam potkali a chtěl aby založili nové rapové uskupení. Začali si říkat THUG LIFE.

V roce 1994 vydali album Thug Life Volume 1, které se stalo i multi-platinové. Turné měli ve 24 státech, společně tam byli Tupac a Thug Life, cestoval s nima i Coolio.

Po smrti Tupaca v roce 1996 si změnil přezdívku na „RUNNER“ a vytvořil nové rapové uskupení „Presidential“. V roce 2001 vydali album s názvem „The Real First Family“, na kterém hostovali i členové Outlawz.

Macadosish, další čln Thug Life a jak se poprvé potkali s Tupacem a rapperem THE RATED R?

Jo, na ten den nikdy nezapomenu. Pro mě to byl sen, který se stal. Bylo to překvapivé, protože já a můj kámoš Rated R jsme byli rapová grupa, ještě předtím, než jsme potkali Tupaca. Říkali jsme si „Double Jeopardy.“ Takhle jsme si říkali. Byli jsme hlavně v Los Agenels, hráli v několika klubech. Jezdili jsme taky s Cooliem.

A ten nás chtěl jednoho dne překvapit. Zrovna jsme jeli z nějaký stanice z rádia, někam do nějakýho obchodu v Hollywoodu. Říkal, že má pro nás překvapení. Vešli jsme někam do hotelu a najednou tam stál Treach z Naughty by Nature. To bylo super. Říkal, že nás chce poznat. Vzal nás do pokoje, objímal nás tam. Bylo to fakt super.

Vešli jsme tam, šli jsme do zadní části pokoje, seděly tam na posteli nějaké slečny, dali jsme si nějaký chlast, zahulili a najednou jsem se otočil a kdo tam nebyl. Ty vole. To byl Tupac. Byli jsme spolu v jedný místnosti. Bylo to něco neskutečného. Já byl tehdy mladej, který měl akorát jednu mikynu s kapucí. A najednou jsem byl v pokoji s Treachem, Tupacem a Cooliem. Bylo to něco. Pro mě to byl moment jak něco udělat, zazářit.


Songy, ve kterých se objevil rapper RATED R:

Bury Me A G

Cradle To The Grave

Fake Ass Bitches (Original Version 2)

High Til I Die

How Long Will They Mourn Me

Is It Cool 2 Fuck

Shit Don’t Stop

Thugs Get Lonely Too


Tracklist alba „THE REAL FIRST FAMILY“ od Presidential:

1 Presidential
2 Before Crack Came
3 Presidential F.A.T. Mix
4 Gimme/Change My Ways
5 Easy To Love
6 If I Could Sing
7 Lucy
8 My Cheese
Featuring – Jayo Felony, Supervision
9 R.I.P. 2-Pac
Featuring – Edi, The Outlawz, Noble
10 Do The Damn Thang
Featuring – Macadoshis
11 It’s All A Struggle
12 Get Yo Mind Right
13 One Style Outta Many
14 No Role Model / Life Ain’t Apollo

Překlad: djbeton